Komentovat lze pouze články roku 2020.

projekt 365 - 215. den

3. srpna 2013 v 20:49 | MarijaKes |  Srpen 2013
215. den - sobota 3. srpna 2013

Už fotím blbosti

Ze včerejšího kosení mně docela slušně bolí záda nehledě na to, že jsem ještě zavařila 14 sklenek fazolek. Dneska tedy jen odpočívám, no kromě nakupování a vaření oběda. Odpoledne procházka k mamince a večer koukám, že jsem nic nefotila. Rozhlédla jsem se kolem sebe a pohozená kabela v křesle se stala terčem mého zájmu. A mám opět splněno. Ale fakt se těším, až tenhle fotoprojetk bude u konce. A také by mělo zapršet, abych nemusela pořád zalévat a mohla také zůstat doma a dokončit články z mých cest. Také už si skoro nejsem jistá, zda ty dny projektu čísluju dobře. Na konci pak zjistím, že jsem se sekla, ale určitě se z toho nezhroutím.



 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Jarmila* Jarmila* | Web | 3. srpna 2013 v 21:06

Maruško, děkuji za návštěvu a komentáře. :-)

2 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 3. srpna 2013 v 21:12

[1]: nemáš zač, ráda k tobě chodím,jen mít více času. Tolik lidí má zajímavé blogy, tak občas zaskočím a prohlídnu zrovna více článků. A to jsem nevěřila, že důchodci nemají čas. Vždycky jsem říkala, že přece těch 8 hodin v práci musí pak být někde vidět, ale není. někam se vytratily. :-D No já vím, kam, dříve jsem neměla na koníčky tolik času a až napadne sníh....... :-D

3 Frypat Frypat | E-mail | Web | 3. srpna 2013 v 21:30

Koukám,že projekt 365 je docela velký záhul ;-)
Já bych se do toho nepouštěl už jen z toho důvodu,že bych fotit musel a ne chtěl.Držím palce,ať to úspěšně dokončíš :-)
A děkuji moc za radu,konečně už je to funkční ;-)  :-)  :-)  :-)

4 Amelie Amelie | Web | 4. srpna 2013 v 1:26

Fotka je zajímavá. Jak zavařuješ fazolky?

5 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 4. srpna 2013 v 6:12

[3]: protože jsem vždy fotila dost, tak jsem si myslela, že ten projekt zvládnu hravě. Ale je to opravdu záhul a je to znát i na kvalitě a námětu fotek. Je to sice takový deník, ale další rok v tom rozhodně pokračovat nebudu. :-)

6 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 4. srpna 2013 v 6:18

[4]: Děkuji. Fazolové lusky zbavím stopek a takového ocásku na druhém konci,ten druh, co mám se nemusí odblaňovat, nemusí se sundavat taková nitka na hřbetu lusku. Pak je povařím ve slané vodě tak 5 minut a schladím, aby se daly krájet. Nakrájené plním zrovna do sklenic a pak zaleju horkým nálevem a steriluju 25 minut na 90°C
Nálev: Na 1 l vody dám 1/8 litru octa,1 lžičku soli a 5 dkg cukru.

7 VendyW VendyW | E-mail | Web | 4. srpna 2013 v 8:08

[5]:Jo, vypadá to jako brnkačka, ale není. I když začínám zase uvažovat o tom že bych to zkusila znovu až skončím ty radosti.

8 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 4. srpna 2013 v 14:45

[7]: tak to jsi odvážná. No vidíš na fotoklubu se někteří přihlásili a nakonec to ani nesplnili a to měli vždy jen určený týden. ne tak my celý rok. Ale dala jsem se na boj, tak budu bojovat do konečného vítězství. ty jsi to zvládla, tak já musím také. :-D

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama




Děkuji vám všem, že jste nelenili, mrkli na můj blog
a dokonce posíláte komentáře.
Budu se snažit návštěvu oplatit.
Přeji hezký den.